Het is weer mogelijk om je als team aan te melden voor de Brummense popquiz. Dit keer voor de achtste editie. De organisatie heeft er weer veel zin en stelt enthousiast de inschrijving weer open via deze popquiz-website. Teams kunnen zich vanaf nu weer aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 1 november. Ook dit jaar geldt… wees er snel bij!

De popquiz staat niet alleen garant voor een gezellige avond voor alle bezoekers, ook wordt er fel gestreden om de eer om als team de allround-muziekquiz te winnen. Meedoen kan ook dit jaar weer met een team van drie personen. Minimaal twee leden van het team moeten in onze gemeente wonen danwel sociaal-economisch aan de gemeente Brummen verbonden zijn. De inschrijvingskosten voor een team bedraagt slechts tien euro. Inschrijven doe je onderaan op deze pagina.

Twaalf teams treden op donderdag 27 december 2018 vanaf 20.00 uur aan in de popquiz-arena. De eerste acht teams uit de uitslag van afgelopen jaar, zijn overigens automatisch (na tijdige aanmelding) geplaatst voor de finaleronde op Derde Kerstdag. De overige teams strijden in een eventuele voorronde (deze staat gepland voor donderdagavond 6 december 2018) om de overige plekken voor de popquizavond op 27 december.