De dagen worden korter. Dus de gedachten van veel muziekliefhebbers in de gemeente Brummen gaan al weer uit naar de decembermaand. En wel naar de derde kerstdag om precies te zijn. Dat is traditiegetrouw de dag waarop de enige echte Brummense popquiz wordt georganiseerd.

De Vier Musketiers en De Mannen maken het deelnemersveld voor de zevende editie van de Brummense Popquiz compleet. De eerste voorronde in de historie van de populaire popquiz leidde er toe dat deze twee teams worden toegevoegd aan het al bekende deelnemersveld met titelverdediger de Vrijwillige brandweer van Breda, De Overkant, Team Bergsneider-Groen, Oeken 4, De Nösteraars, Team Generations, Oeken 35-plus, De Spotifys, Team The Black Rose en Team Hilarius.

De Brummense popquiz staat garant voor een gezellige avond voor alle bezoekers in De Vroolijke Frans in Brummen, ook wordt er fel gestreden om de eer om als team de allround-muziekquiz te winnen. En om de wisselbeker die is vernoemd naar initiatiefnemer Hans Broer, die onverwacht in de zomer van 2016 is overleden. De teams strijden vanaf 2016 dus om de ‘Hans Broer Award’.

Sociale media

Popquiz Brummen is ook op sociale media te vinden. Volg het twitteraccount @popquizbrummen en like de facebookpagina. Met enige regelmaat kom je daar ‘oefenvragen’ tegen en houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over de popquiz.