Wil jij de popquiz bezoeken? Wees er dan snel bij en koop jouw entreebewijs. Tegen het kleine bijdrage van 2,50 euro zijn sinds 7 december toegangskaarten voor de quizavond op 27 december te koop. Dit kan bij de Vroolijke Frans en Primera Bosman in Brummen en bij Boekhandel Hendriks in Eerbeek. Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Elf teams doen mee aan de 8e editie van de Brummense popquiz. De popquiz staat niet alleen garant voor een gezellige avond voor alle bezoekers, ook wordt er fel gestreden om de eer om als team de allround-muziekquiz te winnen. Meedoen kan ook dit jaar weer met een team van drie personen. Minimaal twee leden van het team moeten in onze gemeente wonen danwel sociaal-economisch aan de gemeente Brummen verbonden zijn. De inschrijvingskosten voor een team bedraagt slechts tien euro. Nog inschrijven? Doe dat onderaan op deze pagina.

Popbuffet? Nu aanmelden
Een traditioneel onderdeel van de Brummense popquiz is het speciaal culinair popbuffet. Voorafgaande aan de quiz kun je op Derde Kerstdag in De Vroolijke Frans weer genieten van dit bijzondere buffet, dat chefkok Pascal Elshof speciaal voor de muziekliefhebbers gaat samenstellen. Aanvang is 17.30 uur en de kosten bedragen slechts 20 euro. Je betaalt dan geen entree meer voor de popquiz later die avond. Iedereen kan zich nu aanmelden voor het popbuffet via mailadres info@devroolijkefrans.nl of telefoonnummer (0575) 561719