Vorig jaar won verrassend team Hilarius na een zenuwslopende finaleronde de zevende editie van de popquiz. Na drie uur popkennisstrijd ging het team bestaande uit Wilber de Heus, Vincent Ooink en Hans Nooteboom, er na een spannende strijd met de fel begeerde wisseltrofee vandoor. Op de voet gevolgd door team De Overkant en The Black Rose. Gaat één van deze drie teams dit jaar de titel pakken, of liggen er andere teams op de loer? Maar de organisatie laat weten: gezelligheid staat voorop! “Meedoen is belangrijker dan winnen”.

Ook als je niet mee wil doen is het verstandig donderdag 27 december 2018, in je agenda te noteren. Want iedereen is van harte welkom om de quiz als belangstellende bij te wonen. Vanaf 6 december 2018 kun je entreetickets (2,50 euro per persoon) kopen. Derde kerstdag belooft in onze gemeente weer een gezellige en muzikale avond te worden!

Popquiz Brummen is een initiatief dat mogelijk is dankzij de medewerking van vele ondersteuners en sponsoren: Vroolijke Frans, Trolly Town Studio, RTV Veluwezoom, Kroese Arnhem/Nijmegen, Fidato Arnhem, Drukkerij Hilarius, Luxor Live Arnhem, Gigant Apeldoorn, Burgerweeshuis Deventer, Paaspop Schijndel, SPL P.A. Service, Hedon Zwolle en fotograaf Gerrit Leemkuil.

Sociale media

Popquiz Brummen is ook op sociale media te vinden. Volg het twitteraccount @popquizbrummen en like de facebookpagina. Met enige regelmaat kom je daar ‘oefenvragen’ tegen en houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over de popquiz.