Popquiz Brummen

Zondag 27 december
Aanvang 20.00u
Online editie

Het afgelopen jaar was #thuiswerken en #afstandhouden voor veel inwoners van onze gemeente aan de orde van de dag. Maar vanaf nu wordt daar #thuispopquizen aan toegevoegd! Want dit jaar kan iedereen aan de lokale muziekquiz meedoen. Gewoon thuis. Op Derde Kerstdag 2020. Want dan vindt de quiz online plaats!

De plannen die de organisatie begin dit jaar hadden gesmeed konden in maart in de koelkast. Op de vertrouwde manier de quiz organiseren in De Vroolijke Frans is eenvoudigweg niet mogelijk. Reden dat is besloten om er een bijzondere online editie van te maken. Dat betekent ook dat we dit jaar geen toegangskaarten verkopen en dus ook geen liefhebbers moeten teleurstellen omdat het uitverkocht is. Want iedereen kan en mag dit jaar meedoen!

Hoe de quiz er dit jaar uitziet laten wij nog even in het midden. Nog even los van het gegeven dat het voor ons als organiserende werkgroep ook extra spannend is. Want dit jaar komt er meer bij kijken. Naast de steun die we al 9 jaar krijgen van onze vaste partners en vrijwilligers, kunnen we deze keer een beroep doen op wat extra specialisten. Immers.. we willen de quiz dus tot in alle huiskamers brengen!

Dit jaar dus geen 12 teams die strijden om de wisselbeker (de befaamde ‘Hans Broer Award’) maar een interactieve quiz die iedereen vanuit huis – alléén of samen met de familie – kan meespelen. Via deze website maken we binnenkort meer over de opzet van deze 10e editie. Maar dat het dit jaar een bijzondere quizavond wordt, staat nu al als een paal boven water.

Vragen?
Vragen over de Brummense popquiz kunnen worden gemaild naar het bekende mailadres popquiz@rtvveluwezoom.nl. Ook kun je jouw vragen stellen aan de leden van de werkgroep, Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk, Robert Kersten en Karin Beuwer. Op twitter (@popquizbrummen), Facebook en instagram is de popquiz Brummen eveneens actief. Handig om te volgen, niet alleen voor het laatste nieuws, maar ook voor leuke popquizvraagjes die in de komende periode weer met enige regelmaat gepost gaan worden. Ook een vorm van #thuispopquizen dus…